Muutoksen läpivienti

on raakaa työtä.

Kokeilukulttuuri, harjoittelun voima ja valmentaminen.

On itse asiassa todella outoa, kuinka vähän työelämässä harjoitellaan? Kuinka usein esimerkiksi sinä olet määrätietoisesti harjoittelut oman roolisi mukaisen toiminnan jotain haastavaa osa-aluetta viimeisen kuukauden aikana? Olet varmasti suorittanut tuota haastavaa tekemistä useastikin, mutta tiesitkö, että jos et ole määrätietoisesti harjoitellut sitä, et todennäköisesti ole kehittynyt sen tekemisessä?

Kokeilukulttuuri ja harjoittelun voima.

Määrätietoinen harjoittelu on tutkitusti ainoa muoto oikeasti kehittää osaamista ja sitä kautta toimintaa. Määrätietoisuuteen päästään, kun data on kerätty, analyysit tuotettu ja yhdessä oivallettu, mitä, missä ja milloin kannattaa harjoitella. Vasta tästä pisteestä kehittyminen on aidosti mahdollista.

Osa analyysimme tuottamista potentiaalisista muutoksista on luonteeltaan oivalluksia. Eli sellaisia toimia, jotka voidaan ottaa käyttöön saman tien suhteellisen kevyellä tukiprosessilla. Lupaammekin tarjota teille analyysimme avulla tulokseenne vaikuttavia toimenpiteitä, joita voitte ottaa halutessanne käyttöön vaikka huomenna.

Toiset muutokset tarvitsevat enemmän aikaa ja harjoittelua, jotta niistä muodostuu aidosti kulttuuria muokkaavia uusia tapoja. Aivan niin kuin yksilöllisissä elämäntapamuutoksissakin, yhteisöjen kehittämisessäkään, ei kannata haukata liian suurta palaa kerralla.

Suurimpia hidasteita uuden oppimiselle piilee siinä, että ensin on opittava pois vanhasta. Aivan liian usein uuden oppiminen katkeaa ensimmäiseen repsahdukseen. Annetaan periksi liian helposti ja palataan vanhaan totuttuun toimintamalliin. Yleisin pettymys kehitysprosesseihin syntyy siitä kokemuksesta, että lopulta mikään ei muutu.

Palvellaksemme aina vain paremmin asiakkaitamme, kartutamme koko ajan yhteistyöverkostoamme, josta voimme poimia sopivia asiantuntijoita ja valmentajia auttamaan asiakkaitamme heidän muutosprosesseissaan. Tällä toimintamallilla voimme tarjota joustavasti toimenpide-ehdotuksien lisäksi aina juuri kulloiseenkin tarpeeseen sopivaa tukea. Olipa tarve tai tilanne melkeinpä mikä tahansa.

Kiinnostaako sinua harjoitussuunnitelmat, harjoittelu ja valmennus?

Haluatko kuulla, millaisia harjoitussuunnitelmia ja harjoituksia teidän organisaationne kannattaa hyödyntää omalla muutosmatkallaan? Me tarjoamme teille mielellämme myös muutosta tukevaa valmennusta. Jätä yhteystietosi, niin sovitaan tapaaminen!

Jätä yhteystietosi ja sovitaan tapaaminen